Sibyllekliniken

Nu har jag fått tid på Sibyllekliniken. Den 7 Augusti. Så då blir det en tur till huvudstaden. Blir lite tajt med tid då läkaren har haft semester i sommar. Klart han ska få ha semester men då kanske man kan sätta in någon annan som också kan utföra den här undersökningen under tiden.

Efter att man fått brevet från IEC måste man nämligen utföra läkarundersökningen inom 60 dagar, kommer klara detta med ca 5 dagar. Nära nära.

Annars har våra planer inte gått framåt så mycket. Vi söker ett boende man kan hyra den första månaden medan vi söker jobb och egen lägenhet. Svårt att få tag på något som är hyfsat billigt.

Men tiden drar iväg och snart är det bara två månader kvar tills vi åker. Spännande! Och lite läskigt...

Vakuumpåsar

Ikväll har vi provat våra nya vakuumpåsar. Eftersom att vi ska ha med oss väldigt mycket kläder och speciellt dunjackor, täckbyxor m.m som tar stor plats i resväskan så har vi köpt vakuumpåsar. Det fungerade väldigt bra, i med dammsugaren och vipps så är kläderna som ett enda platt och hårt paket.

Nu saknar vi bara 2 eller 4 resväskor (beroende på hur bra vi är på att packa) och varsitt vadderat skid och snowboardfodral.

RSS 2.0