HPP foundraiser - whistler mountain

Igår på eftermiddagen sprang vi alltså ett välgörenhetslopp uppe på kalfjället. Det var en bana på 2,1km med 125m stigning och man skulle alltså gissa vilken tid man skulle ha på banan. Den som gissade närmast vann. Jag skulle mest gå och jogga så jag gissade på 37 minuter och kom in på 35. Tom gissade på 25 minuter men kom in på 28 min. Johan gissade på 28 minuter och 35 sekunder och kom in på 28 minuter och 37 sekunder. Två sekunder ifrån! Idag på tävlingen fick vi veta att Johan vann och priset var 150 dollar på deras orientering-shop här i Kanada. Det är alltså ca 1000 svenska kronor. Ganska bra pris för att bara gissa rätt :) (det var en kille som var tre sekunder ifrån som trodde att han hade vunnit men tji fick han). 

Av priset köpte Johan nya benskydd och så ska vi beställa Kanada-orienteringströjor, riktigt fina som ett minne från Kanada (dom fanns inte i rätt storlek just nu bara). 

Efter tävlingen åkte vi "peak to peak", en gondol som går rakt över en dalgång mellan två toppar. Ganska läskigt. Pappa skulle inte tyckt om det. Jag och Tom satt mest och grimaserade medan Johan njöt av höjden. 








Kommentarer
Jenny

<3

2014-08-05 @ 09:16:44



Jenny

Bra gjort av Johan! Kul med tröjor från Kanada. Ni måste ha gjort intryck på de kanadensiska orienterarna med Toms tre segrar och Johan i den här tävlingen. Har ni pratat med några? Är det nån son varit på oringen någon gång?

Svar: Jodå, vi har ju pratat mycket med UOK-vännerna Brian och Margret Ellis. Och sen är det några som varit på oringen. Dom tycker orienterings-Sverige är coolt.
sannaochjohan.blogg.se

2014-08-05 @ 09:18:36





Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0