Första jobbdagen

Igår kväll jobbade jag min första dag. Det är mycket nytt eftersom att jag aldrig har jobbat på en restaurang!! Det var kul men mycket att tänka på, mina handleder blev ganska trötta efter att bära brickor! Men dom som jobbade där var jättesnälla, och det var ju tur! 
 
Nu är det jättekallt här, -28 grader. Lägenheten är dessutom inte så bra isolerad, fönsterna läcker in hur mycket kalluft som helst. Jag sitter med täcket i soffan och huttrar. Inatt ca kl 01.30 så började brandvarnaren låta, och den lät sjukt mycket! Man var tvungen att hålla för öronen. Vi fick fort ta på oss kläder och börja traska ner för trapporna, 12 trappor, när vi kom ner fick vi höra att det var ett rör som gått sönder på 4e våningen och hade utlöst larmet. Det var alltså ingen brand och inget farligt. Vi fick dock vänta där nere tills brandmännen kom och sa att det var okej att gå upp igen. Alla var trötta, folk hade tagit med sig sina husdjur, hissarna fick man inte använda. Dom som bodde på +30 våningar var inte så glada och väntade på att få åka hissarna igen. De tänkte inte gå uppför 30 trappor. 
 
Tillbaka till jobbet, att jobba på restaurang innebär att man får dricks... igår fick alla 50 dollar dricks i kontanter, rätt i handen när man åkte hem! 
 
 


Kommentarer
Kristina

Hihi, du kanske måste börja träna mer styrka än kondition nu, för att orka med jobbet? :)
Kul att jobbet verkar bra, i alla fall!

2013-12-07 @ 19:02:34





Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0