Resan hit

Flygresan gick väldigt bra ända till slutet... Vi flög från Arlanda till Island och när vi kom in över Island såg vi både glaciären och gejsrar. Det var ett häfligt landskap, såg ut som att hela landet var av stelnad lava. 
 
 
Sedan hade vi 1,5 timmars väntat på Island och passade på att gå på toa, eller på snyrtingar som det hette på islänska. Sen flög vi vidare mot Seattle. 7 timmar och 45 minuter. Det var en lång flygresa men man hade tv i stolen framför och då kunde man se på massvis med filmer och serier. Det underlättade väntan väldigt mycket, och det bästa var att dom hade mina två favoritserier! Glee och Hart of Dixie! Sen hade dom också filmer bla Moulin Rouge och Anastasia!! 
 
 
 
När vi flög in över Grönland kunde vi se isberg! Först trodde vi att det var båtar, haha, men sen såg tusentals isberg.
 
Dom små vita prickarna är Isberg som nog egentligen var väldigt stora. 
 
Men det kanske absolut bästa med detta flyg var nackkuddarna! Jag förstår inte att inte alla flyg har sånna. Först och främst så kunde man flytta stödet upp och ner vilket är väldigt viktigt för dom som är lite kortare (Annars kommer stödet precis i bakhuvudet och det gör att man måste skjuta fram hakan och man får jätteont i nacken). Sen kunde man också vika upp nackstödet på sidorna så att man kunde somna och inte falla ner med huvudet mot axeln. 
 
Johan med sitt nackstöd! Mycket glad! 
 
Från Seattle flög vi till Calgary med ett litet flyg, inte alls lika lyxigt som det tidigare planet. Och vid det här laget var vi vääldigt trötta! Vi hade varit vaken ca 24 timmar. Vi försökte vara vaken men somnade ganska snabbt på vägen till Calgary. När vi landade i Kanada väntade utfrågning vid Immigration och det var inte det roligaste... 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0