Senaste dagarna

Idag har Johan börjat jobba. Han beskriver allting som fantastiskt! Dom har ett  lager där arbetarna får låna helt splitternya varor gratis! Tex slalom skidor, big mountain skidor eller en splitboard m.m! :) Inte illa! 
 
I torsdags var vi som sagt på Ikea, jag har aldrig någonsin handlat så mycket, vi stog vid kassan med två fulla kundvagnar och tre stycken "lagervagnar". Ingen valde att så bakom oss i kön... Idag medans johan var på jobbet har jag skruvat och trixat! Nu är alla möbler uppe och det ser jättefint ut :) Saknas bara något att ha på väggarna. Bilder kommer snart.
Vi handlade över 100 artiklar och glömde bara en, men en viktig en. Vi glömde ribb-botten till sängen, vi kan alltså inte sova i sängen än. Jag trodde det följde med.
 
 
Vår plats i kön på Ikea ;)
 
 
I fredags åkte vi till Nordamerikas största skid- och snowboardrea! Vi stog i kö i en timme för att få komma in, och när vi väl var inne så var det inte så mycket att hurra för. Dom hade mycket saker, både begagnat och nytt till bra priser. Vi har ju dock redan snowboard och slalomskidor så vi behövde inte köpa något :P
 
 
Rean var inne i en ishall och det var väldigt kallt där inne! Specielt om fötterna.
 
 
 
Alla kartonger ihopvikta och en liten sneakpeek av hallen ;) Det mesta i Kanada tycker vi känns som fuskbygge. Det ser väldigt fint ut men när man känner på det så är det ingen kvalité. Tex så går det inte att öppna dörren om man har en dörrmatta... därav ligger den på sidan. Ni ska få höra om vår toalettdörr senare, då förstår ni vad vi menar :) Ha det bra!
 
 
 
 


Kommentarer
Andreas

Men jo Sanna du skulle ju skaffa feta puderskidor ;)

Svar: Hahah jao ^^ men nu kanske jag får låna från Johans jobb gratis ;)
sannaochjohan.blogg.se

2013-10-27 @ 09:22:57



Jenny

Längtar efter att få se mer bilder. <3

2013-10-27 @ 12:27:16





Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0